Functionaliteiten / voordelen i-Flipbook

 • NIEUW in I-Flipbook

  Hotspots - zelf jouw i-Flipbook interactief maken met links.

  Middels hotspots kan je als gebruiker specieke items van je i-Flipbook interactief maken / linken. Je kan hiermee een link maken van een foto / product.

  Lees meer

  Jouw i-Flipbook laten delen op Whatsapp

  Als IOS (APPLE iPhone) gebruiker kan je nu ook jouw i-Flipbook delen op Whatsapp!
  Nog sneller jouw i-Flipbook delen!

  Volledig responsive

  i-Flipbook is responsive. Dit betekent dat het i-Flipbook zich automatisch schaalt en het design aanpast naar de grootte van het gebruikte scherm. Vooral het lezen middels een smartphone of een tablet is hierdoor een stuk makkelijker en prettiger. Responsive design is het antwoord op de trend waarbij steeds meer gebruik wordt gemaakt van smartphones en/of tablets.  • Voordelen I-Flipbook

  Nederlandse organisatie

  Wij zijn een Nederlandse organisatie met Nederlandse mensen. Wij zijn tijdens kantooruren goed bereikbaar of wij bellen u altijd terug!

  Ongelimiteerd uw i-Flipbook wisselen

  U betaalt bij ons niet per keer dat u een i-Flipbook maakt. Binnen de licentie kunt u onbeperkt wisselen! U betaalt bij ons alleen voor het aantal gepubliceerde i-Flipbooks.
 • Jouw klanten lezen jouw folder of catalogus het liefst met i-Flipbook

  Duidelijke navigatie

  Jouw online folder moet eenvoudig kunnen worden gebruikt door de lezer. Door intuïtieve zoom en blader mogelijkheden kan de lezer simpel gebruik maken van i-Flipbook.

  Ontworpen voor iOS en Android

  Het i-Flipbook is erg innovatief en werkt daarom op alle mobiele apparaten. Lezers met een iPhone of Android telefoon, maar ook tablets zoals de iPad laten met gemak snel het i-Flipbook zien aan de lezer.

  Supersnel door modernste technieken

  We hebben met de techniek HTML5 de snelste online folders gemaakt die op dit moment beschikbaar zijn. Van openen tot het bekijken van het i-Flipbook, alles is sneller dan elke andere folder software.

  Video's plaatsen (o.a.Youtube,Vimeo)

  Plaats ook video's in jouw i-Flipbook om ze levendiger te maken. Video's vergroten de aandacht en inspireren de lezers. Een video zegt vaak meer dan 1000 woorden!

  Printen

  Print alle pagina's in een keer of print maar 1 of enkele pagina's.

  Geen reclame

  Geen hinderlijke reclame in jouw i-Flipbook die alleen maar aandacht afleidt. Alleen jouw bedrijf en informatie is belangrijk voor de lezer.

  Pagina overzicht, direct alles zien

  Het pagina overzicht maakt het makkelijk om direct naar de juiste pagina in het i-Flipbook te gaan.

  Linken binnen i-Flipbook

  In het i-Flipbook kan je links plaatsen naar jouw eigen website. Dit om de lezer nog meer informatie te geven of om een bestelling te doen!

  Unieke zoekfunctie

  Snel zoeken door het i-Flipbook? Alle woorden waarop gezocht wordt die worden gearceerd. Hierdoor kan de lezer snel en makkelijk informatie terug vinden.

  Naar jouw website linken

  In het i-Flipbook kan je links plaatsen naar andere pagina's in het i-Flipbook. Dit kan erg handig zijn als je lezers wilt doorverwijzen naar pagina's die ook erg bij een andere pagina passen.

  Delen via Social Media

  Lezers van het i-Flipbook delen hem snel op Social Media door op de "Deel-button" te klikken. Zo zal jouw i-Flipbook nog sneller bij veel mensen te zien zijn.

  Opslaan als PDF

  Er zijn altijd lezers die jouw i-Flipbook willen bewaren. Downloaden als PDF bestand kan dus met 1 druk op de knop.

  In- en uitzoomen

  Zoomen is zo gedaan, grotere tekst of meer aandacht voor een foto? In en uitzoomen kan op diverse manieren.

  Geoptimaliseerd voor touchscreens

  Veel lezers gebruiken bijvoorbeeld tablets om het i-Flipbook te lezen. Omdat deze een touchscreen hebben, is hier speciaal rekening mee gehouden. Zo zijn alle knoppen groot genoeg om op te drukken, werkt het i-Flipbook natuurlijk door te vegen (swipen) of door te pinchen om in- en uit te zoomen.
 • Waarmee kan i-Flipbook je allemaal helpen?

  Flipbook hosting

  Wij zorgen dat jouw i-Flipbook altijd online is, dit doen we bij de grootste hosting provider in Nederland, de IS Group. Met een gemiddelde uptime van 99.7%, garanderen we dat jouw i-Flipbook praktisch altijd online is zodat je geen lezers misloopt.

  Google Analytics statistieken

  Je wilt precies weten hoe vaak het i-Flipbook gelezen is, tot welke pagina een lezer gekomen is, welke pagina het meest en langst wordt bekeken en welke links aangeklikt worden. Mogelijkheden zijn eindeloos omdat we alles doormeten met Google Analytics. Dit is natuurlijk in het dashboard te zien zodat je weet wat echt werkt.

  Meerdere talen

  Stel meerdere talen in voor je gebruikers. Dit is standaard Nederlands, maar als jouw doelgroep een andere taal spreekt kunnen ook zij optimaal gebruik maken van i-Flipbook. (NL, EN, DE, FR, SP)

  Support

  We leveren 24/7 support op het FAQ. Daarnaast zullen we je vragen ook persoonlijk beantwoorden via Twitter of e-mail.

  Unieke teaser

  Met de unieke teaser verleid je jouw klanten op je website of nieuwsbrief om direct te klikken op jouw i-Flipbook. Het i-Flipbook wordt namelijk in het klein getoond.

  Opmaak zelf doen (of niet)

  Standaard is de opmaak van het i-Flipbook al gedaan door ons; en dit ziet er strak uit. Maar het is ook mogelijk om jullie eigen huisstijl te verwerken in jouw i-Flipbook en hem helemaal naar eigen wens op te maken.

  Branding

  De achtergrond kleur of beeld van het i-Flipbook geeft de persoonlijke touch aan jouw i-Flipbook. Het is daarom mogelijk een kleur te kiezen of om een afbeelding te uploaden die als achtergrond bij jouw i-Flipbook wordt getoond. Maar ook de kleur van de links in het i-Flipbook is in te stellen en tevens de kleur van de zoekresultaten in het i-Flipbook. lees meer

  Planning instellen voor publiceren

  Soms kan het nodig zijn om jouw i-Flipbook op een bepaalde dag online te zetten. Dit is vooraf in te stellen, nadat je dit gedaan hebt staat het i-Flipbook dus nooit te laat online voor bijvoorbeeld een actie! En; het i-Flipbook kan op deze manier ook weer uitgezet worden.

  Online in een handomdraai

  Het maken van het i-Flipbook is ontzettend makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een PDF bestand in het dashboard slepen en jouw nieuwe i-Flipbook kan direct online staan. Natuurlijk is hij dan gelijk online te lezen op de desktops en op mobiele iOS en Android apparaten.

  Privacy Mode

  Als je niet wilt dat zoekmachines als Google en Bing het i-Flipbook vinden, zet dan de Privacy mode aan in het dashboard en het is geregeld.

  Geen technische kennis nodig

  Het maken van een online folder met i-Flipbook is niet iets wat veel tijd mag kosten vinden wij. Daarom is alles simpel en duidelijk zodat het nauwelijks tijd kost om een i-Flipbook te maken.

  Geoptimaliseerd voor zoekmachines

  Als je het PDF bestand geüpload hebt zorgen wij gelijk dat hij gevonden kan worden door zoekmachines als Google en Bing.